Hopp til sideinnhold
En gjeng HIM-medarbeidere fra drift på Årabrot inne på miljøparken. De står side om side foran rampen, i gule arbeidsklær.

Hvordan sortere rett, og hva skje egentlig med avfallet ditt? HIM-gjengen på Årabrot er klare til å hjelpe

Hva sorteres hvor, og hva skjer egentlig med avfallet etter at det er sortert? Denne uken er gjengen som jobber i drift på Årabrot i Haugesunds Avis. De gir tips om sortering, og forteller mer om det som skjer i miljøparkene våre.

I miljøparkene våre jobber dyktige fagfolk for å ta hånd om alt som leveres inn. Når du sorterer rett, bidrar du til at mest mulig gjenvinnes. Men mange er usikre på sorteringen, og lurer på hva som skal hvor, og dessverre henger det fremdeles igjen noen gamle myter og misforståelser når det gjelder sortering. Fortsatt  tror noen at alt havner i samme container til slutt eller blir brent. Det stemmer selvsagt ikke.

Nå er HIM-gjengen på Årabrot i Haugesunds Avis. De gir deg tips om sortering, og forteller hvor avfallet blir av etter at du har sortert det. Les hele saken her.