Hopp til sideinnhold
En person ses i utkanten av bildet, og taster på en mobil. Det er grønn bakgrunn.

Sjekk at du får viktige brev og påminnelser Er du registrert med rett kontaktinformasjon?

Alle innbyggere i Norge kan være registret i kontakt- og reservasjonsregisteret. Når kontaktinformasjonen din er rett, får du viktige brev og meldinger fra det offentlige digitalt. HIM benytter også dette registeret, og det kan være lurt å sjekke at du ligger inne med rette opplysninger.

HIM varsler deg noen ganger med SMS. Det kan være hvis det er forsinkelser som gjør at vi ikke får tømt avfallsdunker, hvis vi skal ha mobilt avfallsmottak i ditt område, og ved andre viktige beskjeder. Hvis du har septikanlegg får du påminnelse på SMS fredag uken før du har tømming. Varselet sendes fra Norva24, som er slamleverandøren vår.

I tillegg kan du som ønsker det få brev fra oss digitalt, i stedet for i posten.  På den måten sparer vi papir og tid, og du får informasjonen raskt der du er.

Hvordan sørge for at du får varsel fra det offentlige?

For at du skal kunne motta SMS og digitale brev fra HIM og andre offentlige virksomheter, er det viktig at du sjekker at du er oppført med rett mobilnummer og e-post i kontakt- og reservasjonsregisteret på norge.no. Her kan alle innbyggere i Norge være registret.

Registeret er altså en ordning utenfor HIM, som vi henter informasjon fra til utsending av SMS og digitale brev. Du må selv sørge for at opplysningene dine er rette.

Vil du motta varsel på vegne av noen andre?

En del har behov for å motta varslinger fra HIM for en adresse enn sin egen. Det kan være at du har slektninger eller andre som du vil hjelpe, og for eksempel få varsling for gamle foreldre sin eiendom.  Da kan du legge deg til i varslemeg.no sitt tilleggsregister.

Egen påmelding for tømmevarsel fra HIM

Obs! SMS-varsling før tømmedag er et eget tilbud fra HIM, til kunder som ikke kan bruke tømmeapp eller tømmekalender. Du melder deg på via nettsiden vår.  Varsel før tømmedag er en egen HIM-ordning, som ikke er tilknyttet kontakt- og reservasjonsregisteret. Så selv om du har registret deg for SMS-varsling av tømmedag, må du i tillegg sørge for at du er registret i kontakt – og reservasjonsregisteret.