Hopp til sideinnhold
Ulike varer som selges på auksjonen, som en kobberbalje, garnkuler, bakeboller i brun keramikk og gammelt tauverk.

Auksjon på Affi Gjør et bruktkupp

Lørdag 7. oktober blir det auksjon på Affi. Vi har satt til side mange bruktskatter, og prisen er det budgiverne som bestemmer.

Auksjonen på Årabrot har blitt en tradisjon for mange haugalendinger, og har vært arrangert gjennom mange år. Etter 2019 har det vært auksjon med litt ujevne mellomrom, blant annet på grunn av koronarestriksjoner.

-Nå er det veldig kjekt å invitere til auksjon igjen. Vi har samlet mange godbiter, og det blir spennende å se hva kundene er mest interesserte i, sier butikkansvarlig på Affi, Rune Veste.

En god handel

Det er et variert utvalg som skal auksjoneres bort. Det er plukket ut forskjellig interiør, blant annet fra Figgjo og Stavanger Flint. Her finner du eldre tau og teinekuler, fiskeredskaper, kunst, musikkinstrumenter, og flere fine småmøbler.

-Vanligvis pleier det å bli noen spennende budrunder, samtidig som flere ender opp med å gjøre en god handel. Vi vet aldri helt hva prisen på hver enkelt ting ender på, og det er nok noe av det som gjør auksjonen spennende både for kundene og oss, sier Veste.

Du kan følge arrangementet på Facebook for å få bilder av en del av det som legges ut for salg.

Om Affi

Affi Bruktbutikk ble startet i 1998, og selger bruktfunn som har kommet inn til miljøparkene våre. På Affi får ting et nytt liv og et nytt hjem. Her finner du alt fra nips, serviser, bøker og barneutstyr, til møbler, antikviteter og byggevarer.

Du kan lese mer om butikken og åpningstider her.