Hopp til sideinnhold
Traktor inne på området med kompost på Årabrot miljøpark. En HIM-ansatt er på vei opp i traktoren.

HIM på yrkesmessen Dette kan du jobbe med hos oss

Hos HIM kan du jobbe med mange forskjellige ting. Vi kjører store maskiner og biler, jobber med gjenbruk og gjenvinning, kundeservice, IT og kontorarbeid, for å nevne noe.

Det er over 60 som jobber i HIM og HIM Transport, og de gjør veldig mye forskjellig. Felles for alt vi jobber med, er at det er i en grønn og bærekraftig bransje.

Lærlinger i gjenvinning og som yrkessjåfør

Vi tar imot lærlinger i gjenvinningsfaget. De jobber ute i drift på miljøparkene våre på Årabrot og Toraneset. Arbeidsoppgavene kan være å kjøre hjullaster, truck og gravemaskin, eller å hjelpe kunder med å levere og sortere. Lærlingene våre er også med og lager kompost, jobber med gjenbruk og lærer om farlig avfall.

Vi tar imot lærlinger i yrkessjåførfaget. Sjåførene kjører over hele distriktet, og henter avfall hjemme hos HIM-kunder og hos bedrifter som har avtale med oss. De jobber med vedlikehold av biler, oppfølging av kunder og service. Renovatørene våre har aktive arbeidsdager samtidig som de utfører en jobb som er viktig for hele samfunnet.

Som lærling i HIM får du jobbe i alle avdelinger, og blir god kjent med gjenvinningsbransjen. Les mer om læretid i HIM her.

Kontorlærling og sommerjobb

Det er en god del kontorjobber i HIM. I administrasjonen jobber vi med IT, økonomi, HR, kundeservice, prosjekter, kommunikasjon og ledelse. De som jobber i administrasjonen har gått studiespesialiserende eller yrkesfag, og de fleste har bachelor- eller masterutdanning.

Vi tar imot lærling i service- og administrasjonsfaget, og du kan lese mer om vår første kontorlærling her.

Hver sommer tar vi imot REdu-studenter, som er en ordning gjennom Avfall Norge. Her får studenter jobbet med ulike prosjekter. Litt avhengig av bakgrunn har de blant annet jobbet med kildesortering, farlig avfall, informasjon, og innsamling og gjenbruk av tekstiler.

Her kan du lese om Caroline og Georg, som var REdu-studenter denne sommeren.

Vi lyser ut ledige læreplasser og sommerjobber på nyåret. Følg med her på nettsiden vår, og følg oss gjerne på Facebook og Instagram.