Hopp til sideinnhold
To hender som jobber på en kalkulator og et tastatur

Visma Amili ny leverandør HIM fakturerer andre halvår 2024

HIM sender nå ut faktura for andre halvår 2024. HIM har byttet leverandør siden forrige fakturering, og faktura sendes nå ut av Visma Amili AS.

Vi fakturerer to ganger i året, prisene på renovasjonsgebyr finner du her. Forfall på faktura for andre termin er 31. juli 2024.

Hvordan merker du som kunde endring av leverandør?

Du vil kanskje legge merke til at fakturaen ser litt annerledes ut. I tillegg kan enkelte kunder, som vanligvis får faktura på papir, nå motta den som e-post. Dette gjelder de som har e-postadresse registrert hos HIM etter kontakt med oss. HIM er Miljøfyrtårnbedrift og dette gjøres for å redusere mengden papir vi sender ut.

Visma Amili har også purre- og inkassotjeneste for oss, hvis faktura for andre halvår ikke blir betalt. Faktura fra første halvår2024 og tidligere år som har gått til inkasso, blir fulgt opp av Intrum, som har vært vår leverandør frem til nå.