Hopp til sideinnhold
To spisebordgrupper inne på Affi med glass, lysestaker og annet oppå. I bakgrunnen litt ulike byggevarer.

Vi trenger din hjelp Spørreundersøkelse om gjenbrukstilbud

Vi ønsker å utvikle et nytt gjenbrukstilbud på Haugalandet, og trenger din hjelp!

Renovasjonsselskapene får inn mye som kan gjenbrukes, som møbler og byggevarer. Nå vil vi gi flere ting et nytt liv. HIM jobber med å utvikle et gjenbrukskonsept på Haugalandet, i samarbeid med eierkommunene våre, Sunnhordland Interkommunale Miljøverk og Karmøy kommune. Til dette trenger vi dine innspill, og har laget en spørreundersøkelse.

Vi ønsker forstå folks vaner rundt kjøp og salg av brukte møbler og byggevarer til for eksempel oppussing, fornyelse/redesign av møbler, eller til hobbyprosjekter i hus, hage eller på hytta. Vi vil bruke spørreundersøkelsen til å utvikle et godt tilbud.

Oppdatering 3. november: Etter veldig god respons har vi fått inn så mange svar at det gir et godt grunnlag for videre arbeid. Spørreundersøkelsen er nå stengt, og vi takker for alle bidrag!