Hopp til sideinnhold

Tom for poser? Slik bestiller du flere

Trenger du nye poser til plast- eller matavfall? Du trenger bare å knytte en pose på beholderen på hentedagen, så får du ny så snart som mulig.

Men husk å knytte posen på rett beholder. Bruk beholderen for matavfall når du trenger nye matavfallspose. Trenger du nye poser til plastemballasje så knytter du en pose på papirbeholderen.

Det er ikke så nøye hvilken pose du bruker, det viktige er å henge på rett beholder. Renovatørene våre tømmer flere tusen beholdere hver uke, og det er enklere å gi deg rett pose når du er tydelig på hvilken du trenger. Det gjør du når du knytter på rett beholder.

Noen ganger har renovatørene med seg poser sånn at du får nye på første tømmedag, andre ganger må du vente til neste tømmedag. Da lar du posen henge til du får nye. Ikke tid til å vente? Du kan hente nye pose kostnadsfritt i vekta på miljøparkene våre, eller på servicetorget i kommunen.

Tilhører du et borettslag, sameie eller en samleplass? Her kan leder, representant, vaktmester eller kontaktperson gå inn og bestille ekstra plastsekker og matavfallsposer på kontaktskjema. Dere kan også hente poser selv i miljøparkene eller på kommunenes servicesenter. Hvis du vil hente selv er det likevel viktig å bestille via kontaktskjema, slik at vi har oversikt over utlevering. Ta gjerne kontakt med oss direkte post@him.as hvis du har spørsmål.