Hopp til sideinnhold
Beholdere for papiravfall og matavfall, med poser bundet på for å vise at en ønsker nye poser.

Tom for poser? Slik bestiller du flere

Trenger du nye poser til plast- eller matavfall? Du trenger bare å knytte en pose på beholderen på hentedagen, så får du ny så snart som mulig.

Men husk å knytte posen på rett beholder. Bruk beholderen for matavfall når du trenger nye matavfallspose. Trenger du nye poser til plastemballasje så knytter du en pose på papirbeholderen.

Det er ikke så nøye hvilken pose du bruker, det viktige er å henge på rett beholder. Renovatørene våre tømmer flere tusen beholdere hver uke, og det er enklere å gi deg rett pose når du er tydelig på hvilken du trenger. Det gjør du når du knytter på rett beholder.

Når får du nye poser?

Noen ganger har renovatørene med seg poser sånn at du får nye på første tømmedag, andre ganger må du vente til neste tømmedag. Da lar du posen henge til du får nye. Ikke tid til å vente? Du kan hente nye pose kostnadsfritt i vekta på miljøparkene våre, eller på servicetorget i kommunen.

Slik får du ny, blå krok til plastemballasje

Avfallsbeholder for papir med blått lokk og en pose plastemballasje som henger påMangler du den blå kroken som du bruker til å henge sekken på papirbeholderen med? Du kan hente ny i vekta i miljøparkene våre, eller på servicetorget i kommunen din. Dette koster ikke noe ekstra.

Hvordan får borettslag, sameier og samleplasser nye poser?

Tilhører du et borettslag, sameie eller en samleplass? Her kan leder, representant, vaktmester eller kontaktperson gå inn og bestille ekstra plastsekker og matavfallsposer på kontaktskjema. Du kan også hente poser selv i miljøparkene eller på kommunenes servicesenter. Da kan du kun hente til deg selv. Hvis det skal hentes for flere er det viktig å bestille, slik at vi har oversikt over utlevering og har nok poser og sekker tilgjengelig.

Spørsmål? Send oss en e-post på post@him.as.