Hopp til sideinnhold

Vinner av HIMs tegnekonkurranse Gratulerer til Sverre Vespestad!

Det var Sverre Vespestad som vant HIMs tegnekonkurranse med sin «Søplosaurus». Sverre går i klasse 3a på Lillesund skole, klassen hans var en av flere titalls klasser på Haugalandet som leverte bidrag til konkurransen vår.

Bakgrunn for tegnekonkurransen var at HIM har kjøpt nye miljøvennlige renovasjonsbiler, og vi ville at en av våre unge, håpefulle innbyggere skulle få profilere en av bilene. Vi inviterte derfor alle barneskoleelever i eierkommunene våre som er Bokn, Etne, Haugesund, Tysvær og Vindafjord til å delta i tegnekonkurranse. Vinnertegningen skulle brukes få pryde en av bilene.

Vi fikk mange flotte bidrag. For å kåre en vinner la juryen vekt på blant annet kreativitet, fantasi og hvordan tegningen passet inn i HIMs profil.

Sverre stakk av med seieren med sin «Søplosaurus», som nå pryder renovasjonsbilen som samler inn papir og plast i Haugesund og Tysvær. Det var en stolt vinner som i dag fikk se tegningen på renovasjonsbilen sammen med resten av klasse 3a.

Vi har også delt ut fem ekstrapremier som presenteres utover våren.