Hopp til sideinnhold

Vinner av tegnekonkurranse

HIM får nye miljøvennlige renovasjonsbiler og før jul inviterte vi alle elever fra 1. – 7. klasse i våre eierkommuner til å delta i en tegnekonkurranse. Vinnertegningen fra konkurransen skal brukes til å profilere en av de nye bilene.

Vi fikk mange flotte tegninger, og det var ikke lett å kåre bare en vinner. Juryen la blant annet vekt på kreativitet, fantasi og hvordan tegningen passet inn i HIMs profil. Læreren til eleven som har vunnet er informert, og tegningen publiseres på hjemmesidene våre når den er profilert på renovasjonsbilen. Så da er det bare å vente i spenning!

I tillegg til vinnertegningen, har vi valgt ut fem andre bidrag som HIM vil bruke i andre sammenhenger. Det vanker ekstrapremier for klassene til disse fem elevene. Alle klassene som får ekstrapremier er informert. Vi vil presentere tegningene på nettsidene våre. Her er den første:

Mia Reinhardt, Solvang skole – vinner av ekstrapremie