Hopp til sideinnhold

HIM presenterer Tegnekonkurranse

I anledning at vi får nye renovasjonsbiler inviterer vi alle elever på barneskolene i Etne, Bokn, Tysvær, Vindafjord og Haugesund til tegnekonkurranse.

De nye renovasjonsbilene har et hybrid-påbygg som gjør at vi bidrar i å redusere klimautslippene i vårt distrikt. For å markere dette vil vi profilere en av bilene med en tegning fra en av morgendagens helter. Bilen som blir profilert tømmer hovedsakelig papir og plastemballasje, og kjører i Haugesund og Tysvær. Klassen til eleven som har den seirende tegningen vil også få en overraskelse.

Alle elever i 1. – 7. klasse i våre HIM-kommuner kan delta, frist for innlevering er 20. desember 2020. Vi har sendt ut invitasjon til alle rektorene i kommunene. For konkurranseregler, jury og hele invitasjonen kan du lese her.