Hopp til sideinnhold

Fra bord til jord Ny støtteordning for hjemmekompostering

I sommer fikk vi henvendelser fra våre engasjerte abonnenter, med spørsmål om vi kunne tilby støtteordning for hjemmekompostering. Nå kan vi meddele at fra januar 2021 kan du søke om støtte til innkjøp av komposteringsutstyr.

Våre abonnenter har i alle år vært interessert i varmkompostering, og vi ser et økende engasjement for Bokashi, som er en form for hurtigkompostering. Ved å kompostere selv får en brukt verdiene som skapes av matrester, og tilført det til egen hage – fra bord til jord. Støtteordningen gjelder til innkjøp av både varmkompostering og Bokashi. Du kan søke om støtte på opptil 1000 kroner.

(Bilde fra bokashinorge.no)

Fyll inn søknadsskjemaet under

Vi har fått inn så mange søknader at vi dessverre ikke lenger har dekning i budsjettet for 2021.